<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2194098&amp;fmt=gif"> Våre tjenester | TRY Pearl

Løsninger for hele kundereisen

TJENESTER

Vi brenner for å bryte ned siloene mellom markedsføring, salg, kundeservice og IT, ved å prioritere og optimalisere kundereiser fra A-Å.

Marius

Bakgrunn

TRY & Pearl Group

Vi er eid av Norges ledende kommunikasjonshus TRY, og Pearl Group, Norges ledende leverandør av teknologi innen forretningsløsninger, markedsføring og netthandel. Sammen så de et behov i markedet og startet TRY Pearl. Og slik vi ser det – så er det best of both worlds! Vi har et tett samarbeid med eierene våre, men leverer tjenester uavhenging hvilken teknologi eller plattform du ønsker å bruke.

Vårt mål

Vi utvikler og hjelper våre kunder med å bygge og drifte bedre og mer kundefokuserte digitale tjenester. For å få til dette mener vi det er avgjørende å se helhelten - eller avdekke hele bildet, som vi liker å si.

Vi skal bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT

Kundereise og CRM
  • En god kundereise er fundamentet i alt vi gjør. Bedrifter selger ikke lenger bare et produkt, men en opplevelse og en relasjon.
Design og brukeropplevelse
  • Vi designer og utvikler løsninger som sørger for at sluttbrukeren har en førsteklasse brukeropplevelse med ditt produkt fra a til å.
HubSpot
  • HubSpot tilrettelegger for kontinuerlig selskapsvekst, færre siloer og bedre kundeopplevelser.
Digital tjenesteutvikling
  • Vi skaper nye tjenester og satsinger for kundene våre gjennom designdrevet innovasjon.
illustration noodles chopsticks

Kontakt oss

Lyst på en kopp kaffe, og kanskje en ny venn?