<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2194098&amp;fmt=gif">
Book et møte
Meny

Løsninger for hele kundereisen

Tjenester

Vi brenner for å bryte ned siloene mellom markedsføring, salg, kundeservice og IT, ved å prioritere og optimalisere kundereiser fra A-Å.  

working-stock

Vi skal bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT

Kundereise og CRM

En god kundereise er fundamentet i alt vi gjør. Bedrifter selger ikke lenger bare et produkt, men en opplevelse og en relasjon.

Design og brukeropplevelse

Vi designer og utvikler løsninger som sørger for at sluttbrukeren har en førsteklasse brukeropplevelse med ditt produkt fra a til å.

HubSpot

HubSpot tilrettelegger for kontinuerlig selskapsvekst, færre siloer og bedre kundeopplevelser.

Digital tjenesteutvikling

Vi skaper nye tjenester og satsinger for kundene våre gjennom designdrevet innovasjon.

Netthandel

Vi hjelper deg med å heve deg over resten av bransjen og møte kundens forventninger. Vi sikrer at du har rett teknologi og kompetanse til å vokse i tråd med dine kommersielle mål.

Green
Marius

BAKGRUNN

TRY & Pearl Group

Vi er eid av Norges ledende kommunikasjonshus TRY, og Pearl Group, Norges ledende leverandør av teknologi innen forretningsløsninger, markedsføring og netthandel.


Sammen så de et behov i markedet og startet TRY Pearl. Og slik vi ser det – så er det best of both worlds! 


Vi har et tett samarbeid med eierene våre, men leverer tjenester uavhenging hvilken teknologi eller plattform du ønsker å bruke.

Vi gjør verden digital på riktig måte

Slik gjør vi det

Vi lover å utfordre våre kunder til å samarbeide på tvers av fagområder, utfordre på valg av teknologi og utfordre innsikten vi sitter på. Dette er for å gi kundene våre verktøyene de trenger, for å kunne tilby den gode kundereisen med det lille ekstra. 

Kun gjennom et slikt helhetlig blikk på mennesker, kreativitet, strategi og teknologi, mener vi at man kan gjøre verden digital på riktig måte.

Kontakt oss

Lyst på en kopp kaffe, og kanskje en ny venn?

green-banana