Løsningsarkitekt CRM

Vi søker deg som bryr deg om gode kundeopplevelser, graver dypt for å finne ut hva kundens behov egentlig er og alltid søker de beste løsningene for oppgavene du står ovenfor.

Du forstår at fremtidens kundereiser er avhengige av god innsikt, forankring i organisasjonen og teknologi som fungerer på kundens premisser. Samtidig holder du deg stadig oppdatert om nye teknologier og løsninger. Du er en som klarer å oversette komplekse utfordringer til anvendelige strategier og har flere prosesser du kan ta frem fra verktøykassen.

I tillegg har du:

  • 3 til 5 års erfaring med CRM eller kundereise-løsninger
  • Inngående kunnskap i Adobe Experience Cloud, Salesforce, Microsoft Dynamics eller Hubspot – og tilhørende sertifiseringer
  • God kunnskap om tekniske begreper og løsninger som eksempelvis API, datasjø, webteknologier og cloud-løsninger

Arbeidsoppgaver:

  • Bistå kunden i implementering, endring eller tilpasning av CRM-løsninger
  • Rådgi forretningsenheter i digitaliseringsprosjekter
  • Oversette innsikt til konkrete strategier
  • Følge opp design- og utviklingsarbeid
  • Bistå i innsalgsprosesser

Om TRY Pearl

TRY Pearl er et nytt teknologiselskap som skal bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT. Målet er å forenkle hverdagen for kunder som har stort behov for at markedsføring, IT og netthandelsløsninger henger sammen. TRY Pearl skal bli markedets beste miljø for rådgivning og utvikling av CRM og digitale kundereiser.

TRY Pearl er eid av Norges største reklamebyrå, TRY, og Norges største SAP-partner, Pearl Group. Foruten reklame, har TRY forretningsområder og selskaper innen PR, mediekjøp, teknologiutvikling og design. Pearl Group har virksomheter i Norge, Sverige, Latvia, Ukraina og Singapore og kunder som Komplett, ARK og Vitus-apotekene i porteføljen. TRY Pearl holder til sentralt i Oslo.

Søk på denne stillingen

Send e-post med søknadbrev og CV til rekrutteringsansvarlig Martin Jensen.

Martin Jensen
930 25 650
jobb@trypearl.no

Har du spørsmål til stillingen?

Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Martin Jensen.

Martin Jensen
930 25 650
jobb@trypearl.no