<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2194098&amp;fmt=gif">
Book et møte
Meny

Skyutvikler

FRIST: SNAREST

Vi søker deg som har erfaring med å bygge robuste løsninger på Amazon Web Services, Google Cloud eller Microsoft Azure.

Du har erfaring med å bygge og vedlikeholde arkitektur i skytjeneste-lag og elsker å modernisere monolittiske tjenester ved smidig bruk av moderne sky-teknologi.

Hva gjør en skyutvikler i TRY Pearl?

  • Du vil ha ansvaret over å forvalte og bygge skybaserte løsninger for våre kunder.
  • Du har erfaring fra AWS, Azure eller Google Cloud Platform, og gjerne flere av de.
  • Utvikle applikasjonslag som kommuniserer med internsystemer og tilgjengeliggjør data og prosesser for andre utviklere og designere
  • Definerer overordnet skystrategi for TRY Pearl.
  • Du har gjerne erfaring fra datavarehus-løsninger, e-commerce-plattformer eller marketing-plattformer (Segment, Redshift, BigQuery, HubSpot, Salesforce, o.l.)

 

Hvem er vi?

Vi er et nytt teknologi og designselskap som har tilliten til Norges største merkevarer.
Hos oss vil du jobbe med å skape fantastiske nye brukeropplevelser, i tverrfaglige team med andre som er eksperter på kommunikasjon, konseptutvikling, UX design og programmering.

Med hele TRY-huset i ryggen lener vi oss på kompetanse som markedsføring, motion graphics, merkevaredesign, kommunikasjon og mye mer. Det er dette som gjør våre tjenester prisvinnende.

Slik jobber vi
Når vi jobber med teknologi er vi alltid pragmatiske, og selv om vi utvikler komplekse applikasjoner bruker vi ofte serverløs-arkitektur men med mye fokus på frontend og brukeropplevelse.

Vi tror på utviklere som får jobbe med det de liker og moderne teknologier, skaper de beste løsningene. Derfor er vi ofte agnostiske i valget av teknologiplattform eller løsning. Vi har laget tjenester på Firebase, AWS, Azure, HubSpot, og en rekke andre plattformer. Vi velger det verktøyet som best løser behovet kunden og vi har.

Vi bruker GitHub, elsker JAMStack, anbefaler ofte Sanity og tror på hodeløs arkitektur når vi utvikler nye tjenester.

I tillegg har vi et eget bedriftslag i Counter Strike.

 

Dette jobber vi på
Hos oss vil du jobbe på prosjekter som strekker seg fra enkle nettsider til store og komplekse tjenester.

Vi har bygget nytt karaokesystem for Syng, skapt nye digitale tjenesteområder for DNB, bygget nye digitale handleopplevelser for Jernia, laget festivalplattform for Sopra Steria og mye mer.

Alle våre prosjekter er unike, men til felles har de et mål om å koble sammen en kompleks brukerreise og skape skikkelig gode opplevelser for sluttbrukeren.

 

Slik er hverdagen for en utvikler her

Som utvikler hos oss blir du med i en gjeng dyktige teknologier, designere, rådgivere og prosjektledere. Vi er fra 8 forskjellige land og prater blant annet spansk, persisk, indonesisk, tysk og latvisk.

 

Vi har utviklere som kan designe og designere som kan utvikle. Til felles har alle et øye med på brukeropplevelsen og alle deltar i å skape resultatet vi skal være kjent.

 

Ved spørsmål til stillingen, kontakt Martin Jensen.