<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=2194098&amp;fmt=gif"> Løsningsarkitekt

Løsningsarkitekt

FRIST: SNAREST

Vi søker deg som har et helhetlig blikk over teknologi og brukeropplevelse og kan bistå kunder med å ta de beste avgjørelsene.

Som løsningsarkitekt vil du være teknisk ansvarlig og rådgiver i leveransene til våre kunder. Vi ønsker at du skal bidra som et forbilde internt med din erfaring og kompetanse, samtidig som du liker å ta ordet i diskusjoner med våre kunder for å rådgi dem inn i viktige avklaringer for tjenestene vi utvikler sammen.

Hva gjør en løsningsarkitekt i TRY Pearl?

  • Rådgir kunder i teknologivalg som skaper de beste brukeropplevelsene.
  • Bistår i diskusjoner om digital strategi og plattformløsninger.
  • Jobber tett med utviklere og designere for å kartlegge løsninger vi bygger for våre kunder.
  • Fungerer som et bindeledd mellom design, utvikling og andre disipliner, for å skape best mulig samhandling på kryss i team.
  • Leder utviklingsprosesser og ansvar for testrutiner.
  • Vedlikeholder, dokumenterer og forvalter tekniske oppsett for våre kunder.

Hvem er vi?

Vi er et nytt teknologi og designselskap som har tilliten til Norges største merkevarer.
Hos oss vil du jobbe med å skape fantastiske nye brukeropplevelser, i tverrfaglige team med andre som er eksperter på kommunikasjon, konseptutvikling, UX design og programmering.

Med hele TRY-huset i ryggen lener vi oss på kompetanse som markedsføring, motion graphics, merkevaredesign, kommunikasjon og mye mer. Det er dette som gjør våre tjenester prisvinnende.

Slik jobber vi
Når vi jobber med teknologi er vi alltid pragmatiske, og selv om vi utvikler komplekse applikasjoner bruker vi ofte serverløs-arkitektur men med mye fokus på frontend og brukeropplevelse.

Vi tror på utviklere som får jobbe med det de liker og moderne teknologier, skaper de beste løsningene. Derfor er vi ofte agnostiske i valget av teknologiplattform eller løsning. Vi har laget tjenester på Firebase, AWS, Azure, HubSpot, og en rekke andre plattformer. Vi velger det verktøyet som best løser behovet kunden og vi har.

Vi bruker GitHub, elsker JAMStack, anbefaler ofte Sanity og tror på hodeløs arkitektur når vi utvikler nye tjenester.

I tillegg har vi et eget bedriftslag i Counter Strike.

 

Dette jobber vi på
Hos oss vil du jobbe på prosjekter som strekker seg fra enkle nettsider til store og komplekse tjenester.

Vi har bygget nytt karaokesystem for Syng, skapt nye digitale tjenesteområder for DNB, bygget nye digitale handleopplevelser for Jernia, laget festivalplattform for Sopra Steria og mye mer.

Alle våre prosjekter er unike, men til felles har de et mål om å koble sammen en kompleks brukerreise og skape skikkelig gode opplevelser for sluttbrukeren.

 

Har du spørsmål til stillingen?

Ved spørsmål til stillingen, kontakt Martin Jensen.

Martin Jensen

Martin Jensen

CTO